Betaalmethoden

Wij bieden u verschilllende manieren aan om veilig te betalen.

1. iDeal

Als u kiest voor betaling via iDEAL, dan word u na het afronden van uw bestelling doorgeleid naar uw eigen veilige bankomgeving. De betaalopdracht staat daar voor u klaar. Zodra u de betaalopdracht hebt afgerond is uw bestelling betaald. Daarna keert u terug naar onze website en ontvangt u een bevestiging van uw bestelling.

2. Paypal

Gebruik uw eigen e-mailadres en Paypal-rekening om uw bestelling te betalen. Omdat uw bank- of creditcardgegevens door Paypal worden opgeslagen, is het niet nodig om bij iedere transactie opnieuw uw gegevens via internet te verzenden. Wij zijn tevens Paypal verified.

3. Overschrijving

U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op onze rekening, maar houd hierbij rekening met een langere levertijd aangezien het langer kan duren voordat uw betaling bij ons binnen is. Als u de bestelling heeft geplaatst krijgt u een email met daarin de bankgegevens om uw betaling aan ons te voldoen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk.

4. Bancontact/Mister Cash

Wat is Mister Cash/Bancontact - Banksys?
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

5. SOFORT Banking/

Eén van de populairste betaalmethodes in Duitsland en actief in 10 landen.

6. Klarna achteraf betalen

Wat is Klarna achteraf betalen?
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen.

Over Leathermaster

De onderhouds en reinigingsproducten van Leather Master zijn geschikt voor alle leersoorten zoals aniline, nubuck en gedekverfd leder en is geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

Webwinkel keurmerk

Contact

Leathermaster
Zeeduinweg 386
1361BG Almere
info@leer-schoonmaken.nl

Telefoon: +31 (0)362 070 071
(Afhalen niet mogelijk)
Telefonisch bereikbaar:
ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur

Kvk nummer: 34172122
Btw-identificatienummer: NL001603678B86