Leather Protection Cream 303d

€ 35,00
Beschrijving

Leather Protection Cream 303d speciaal voor natuurlijke open leersoorten

De Cream 303d is een professionele beschermingscrème speciaal ontwikkelt voor natuurlijke open leersoorten, met uitzondering van nubuck. Leather Protection Cream 303d beschermt het leer tegen vlekken van olie, water en alcohol en tegen het vuil dat zich dagelijks ophoopt. Het leer blijft mooi en zacht mits het leer van te voren goed is gereinigt wordt ook het craqueleren van het gepigmenteerde leer vermeden.
Voor het reinigen adviseren wij de Leather Soft Cleaner.

Wij raden u aan uw meubelen frequent te reinigen en te beschermen minstens om de zes maanden om het leer in nette en goede conditie te houden. Indien het product gemaakt is van anilineleder (open leder), is mogelijk een meer frequente en zorgvuldige reiniging nodig. Ook is het mogelijk dat het leder iets donker wordt.

Indien uw lederen bankstel in de directe nabijheid van een warmte bron (radiator,kachel) geplaatst is, adviseren wij om uw meubel frequenter in te crèmen.

De inhoud van de fles Leather Protection Cream betreft 500ml

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Over Leathermaster

De onderhouds en reinigingsproducten van Leather Master zijn geschikt voor alle leersoorten zoals aniline, nubuck en gedekverfd leder en is geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

Webwinkel keurmerk

Contact

Leathermaster
Zeeduinweg 386
1361BG Almere
info@leer-schoonmaken.nl

Telefoon: +31 (0)362 070 071
(Afhalen niet mogelijk)
Telefonisch bereikbaar:
ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur

Kvk nummer: 34172122
Btw-identificatienummer: NL001603678B86