leather-master-oleosa-kit

Leather Master - Oleosa Kit

€ 19,95
Profiteer van korting bij grotere aantallen
Optie Minimum Maximum Korting
#1 5 stuks ∞ stuks 10%
#2 10 stuks ∞ stuks 12%
#3 20 stuks ∞ stuks 15%
Beschrijving

Oleosa Kit van Leathermaster reinigt zadel leer, riemen, schoenen etc

Met de Leather Master Oleosa Kit reinigt en beschermt u  verschillende soorten leer. U kan hiermee zadels, riemen en (motor)kleding schoonmaken en vervolgens een beschermlaag aanbrengen. 

Leather Soft Cleaner een van de betere leer reinigers die de finishlaag in tact laat

De Leather Master Leather Soft Cleaner is een reinigingsmiddel op waterbasis en bevat geen oplosmiddelen. Het verwijdert vuile plekken en vlekken maar laat daarbij de finishlaag intact, het leer behoud zijn originele kenmerken.
Er zijn veel reinigingsmiddelen beschikbaar om leer schoon te maken maar deze bevatten oplosmiddelen als alcohol of mineralen waardoor ze wel zeer effectief zijn, maar ook de finishlaag aantasten of het leer uitdrogen. U kan dit product gebruiken voor  alle leersoorten behalve nubuck en bycast. 

Oleosa een beschermingscrème voor diverse leersoorten

De Oleosa van Leather Master is een beschermingscrème op waterbasis geschikt voor diverse leersoorten. Dit product is uitermate geschikt voor zadels, schoenen, riemen en (motor)kleding. De Leather Master Oleosa beschermt het leer tegen vlekken van olie, water en alcohol en tegen het vuil dat zich dagelijks ophoopt. Bovendien zorgen de verzorgende bestanddelen ervoor dat het leer mooi en zacht blijft. Ons advies is uw leer minstens om de zes maanden te reinigen en te beschermen met een daarvoor geschikt product. Mocht het zo zijn dat uw leren product in de directe nabijheid van een warmtebron is geplaatst dan raden wij u aan om het leer frequenter in te behandelen.

Inhoud:

1 x 150ml Leather Soft Cleaner
1 x 150ml Leather Master Oleosa
1 sponsje
1 doekje

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Over Leathermaster

De onderhouds en reinigingsproducten van Leather Master zijn geschikt voor alle leersoorten zoals aniline, nubuck en gedekverfd leder en is geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

Webwinkel keurmerk

Contact

Leathermaster
Zeeduinweg 386
1361BG Almere
info@leer-schoonmaken.nl

Telefoon: +31 (0)362 070 071
(Afhalen niet mogelijk)
Telefonisch bereikbaar:
ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur

Kvk nummer: 34172122
Btw-identificatienummer: NL001603678B86