leather-master-onderhoudsset-maxi-kit1

Leather Master - Onderhoudsset Maxi kit

€ 24,95
Profiteer van korting bij grotere aantallen
Optie Minimum Maximum Korting
#1 5 stuks ∞ stuks 10%
#2 10 stuks ∞ stuks 12%
#3 15 stuks ∞ stuks 15%
Beschrijving

Leather Master Maxi Kit voor het verzorgen en onderhouden van leer

Nu in nieuwe verpakking!

Met de inhoud van de onderhoudsset van Leather Master kan u uw leer volledig verzorgen en onderhouden, de set bevat een leer reinigingsmiddel en een leer onderhoudscrème voor bijna alle soorten leer. Door de unieke formule met Anti Aging System voorkomt u veroudering van uw leer! Sponzen en doeken worden bijgeleverd voor de verwerking van de verzorgingsproducten. In de brochure vindt u hier meer informatie over.

Leather Soft Cleaner een leer reiniger voor alle leersoorten behalve nubuck en bycast

De Leather Soft Cleaner is een leer reinigingsmiddel op waterbasis, het bevat geen oplosmiddelen. Leather Soft Cleaner is speciaal ontwikkelt om vuile plekken en vlekken te verwijderen zonder dat het de finishlaag van het leer aantast. De Leather Soft Cleaner is te gebruiken voor alle leersoorten behalve nubuck en bycast .

Leather Conditioning Cream een goede leer bescherming

Om uw leer na het schoonmaken te beschermen kan u gebruik maken van de Leather Conditioning Cream. Deze beschermingscrème houdt het leer mooi en zacht en het beschermt het leer tegen vlekken van olie, water, alcohol en tegen ander vuil. Na reiniging met de Leather Soft Cleaner en de behandeling met de Leather Conditioning Crème wordt ook de kans op het craqueleren van het leer geminimaliseerd. Behandel uw leer om de zes maanden volgens de gebruiksaanwijzing in de brochure om een optimaal resultaat te bereiken. Bij sommige leersoorten, zoals anilineleer, is meer frequente en zorgvuldige reiniging nodig. De Leather Master Leather Conditioning Crème is geschikt voor alle leersoorten, behalve nubuck en bycast.

Inhoud:

250ml Leather Soft Cleaner
250ml Leather Conditioning Cream
2 sponzen
2 zachte doeken
1 brochure

Ook te verkrijgen in:
Leathermaster Mini Kit
Leathermaster Midi Kit

Beoordelingen

woensdag 27 december 2017
dit pakket gebruik ik regelmatig om mijn bankstel mooi te houden wel een aanrader want mijn bankstel was niet goedkoop en ze staat ook nog eens voor het raam in de zon mijn bankstel ziet er na jaren nog steeds heel erg mooi uit.
Rita

Over Leathermaster

De onderhouds en reinigingsproducten van Leather Master zijn geschikt voor alle leersoorten zoals aniline, nubuck en gedekverfd leder en is geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

Webwinkel keurmerk

Contact

Leathermaster
Zeeduinweg 386
1361BG Almere
info@leer-schoonmaken.nl

Telefoon: +31 (0)362 070 071
(Afhalen niet mogelijk)
Telefonisch bereikbaar:
ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur

Kvk nummer: 34172122
Btw-identificatienummer: NL001603678B86