PDFPrinten

Oleosa Kit - Leren Motorpak

€ 24,95
Profiteer van korting bij grotere aantallen
Optie Minimum Maximum Korting
#1 5 stuks ∞ stuks 10%
#2 10 stuks ∞ stuks 12%
#3 20 stuks ∞ stuks 15%
Beschrijving

Leather Master Oleosa Kit reinigt en beschermt uw leren motorkleding

Met de Leather Master Oleosa Kit reinigt en beschermt u leren motorkleding, zoals leren motorjassen, motorboeken, motorhandschoenen en leren motorlaarzen.

leather Soft Cleaner kan vlekken en insecten verwijderen

Een reinigingsmiddel op waterbasis dat is de Leather Master Leather Soft Cleaner. Het middel is geheel oplosmiddelen vrij. Met de leather Soft Cleaner kan u vlekken, insecten etc verwijderen, maar doordat het een middel op waterbasis is laat het daarbij de finishlaag intact en behoud het leer gewoon zijn originele kenmerken. De meeste reinigingsmiddelen bevatten oplosmiddelen zoals alcohol of mineralen. Het probleem daarvan is dat deze leer schoonmaakmiddelen de finishlaag aantasten en het leer enorm uitdrogen. De leather Master Leather Soft Cleaner kunt u gebruiken voor alle leren motorpakken behalve nubuck. 

Oleosa een beschermingscrème van Leather Master voor lederen jas en broek

Een op waterbasis beschermingscrème geschikt voor lederen motorpakken, dat is de Oleosa van Leather Master. Uitermate geschikt voor leren motor kleding zoals leren motorjassen, motorhandschoenen, motorbroeken en leren motorlaarzen. Het middel beschermt het leer tegen vlekken van olie, water, straatvuil en insecten. Door de verzorgende bestanddelen blijft het leer zacht en mooi. Wij adviseren om uw leer met de Leather Master Oleosa Kit minstens om de drie of vier maanden te reinigen en te beschermen.

Waarom leren motorkleding onderhouden? 

Het leer van een motorpak moet soepel en flexibel gehouden worden, anders bestaat de mogelijkheid dat het gaat barsten en dan doet u minder lang met leer. Motorkleding is al duur genoeg! Ook moet het leer comfortabel zitten en aanvoelen als een tweede huid en tevens is het belangrijk om het leer in goede conditie te houden vanwege de veiligheid. Het leer moet wel zijn werk doen bij een valpartij. Daarom is het van belang om het leer goed te onderhouden. 

Gebruiksaanwijzing:
Zorg eerst dat de leren motorkleding, jas, broek, handschoenen of leren motorschoenen goed droog zijn. Hang de motorkleding desnoods enkele dagen op om eerst goed te laten drogen.
Nadat het leer van de kleding droog is dient deze te worden gereinigd met de Leather Master - Leather Soft Cleaner. 
Heeft u het leer kunnen reinigen dan dient deze wederom te drogen.
Na de droging kan u de Oleosa beschermingscreme aanbrengen met de bijgeleverde spons en met een draaiende beweging inwrijven. Daarna uitwrijven met de droge bijgeleverde zachte doek.  Hierdoor maakt u de leren motorkleding soepel. Zorg ook dat de naden en stiksels goed ingesmeerd worden.
Eens in de drie of vier maanden deze behandeling uitvoeren en u kunt nog lang van uw lederen motorkleding genieten. Het leer zal er niet alleen goed uitzien, maar het zal ook nog eens lekker soepel aanvoelen als u het aan heeft op de motor. 

Inhoud:

1 x 250ml Leather Soft Cleaner
1 x 250ml Leather Master Oleosa
2 sponsjes
2 doekjes 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Over Care & Shops

Productadvies nodig?

Heeft u advies nodig over een product? 

Mail ons via de contact pagina zodat wij u eventueel een link door kunnen sturen van het product wat u nodig heeft.

Contact

Care & Shops
Zeeduinweg 386
1361BG Almere

Telefoon: +31 (0)362 070 071
Openingstijden ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur

Klanten zeggen...

Heel adequate adviezen gekregen via de mail, producten werden snel geleverd en bevallen goed.
-- Mvr. Hogedijk uit Rijswijk

Ik heb de Oleosa kit besteld voor mijn leren motorpak en ik ben zeker tevreden over het resultaat.
--
Eduard Martens uit Lippenhuizen

Zeer snelle verzending!
--
Raymond Bax uit Lheebroek