leather-master-nubuck-kit

Leather Master - Nubuck kit

€ 32,95
Profiteer van korting bij grotere aantallen
Optie Minimum Maximum Korting
#1 5 stuks ∞ stuks 10%
#2 10 stuks ∞ stuks 12%
#3 15 stuks ∞ stuks 15%
Beschrijving

Leather Master Nubuck Care kit is speciaal ontwikkelt voor Nubuck en Suède leer

De Leather Master Nubuck Care kit is speciaal ontwikkelt voor Nubuck en Suède leer vanwege zijn gevoeligheid. Doordat Nubuck en Suède een harig leersoort is worden vuil, vet en transpiratie extreem geaccentueerd. Met de Leather Master Nubuck Care Kit reinigt èn beschermt u uw leer! De Leather Master Care Kit bevat een complete set voor de reiniging, het onderhoud en de bescherming van alle soorten Nubuck en Suède. Inclusief materialen als doekjes en sponzen.

Leather Master Nubuck Cleaner een effectieve leer reiniger

U bent in staat om vet, vuil en watersporen uit kleding, schoenen en bekleding die van Nubuck en/ of Suède gemaakt zijn te verwijderen door de Leather Master Nubuck Cleaner te gebruiken. Uw leer schoonmaken met dit reinigingsproduct reinigt uw leer zonder het te beschadigen door in het oppervlak door te dringen. De Leather Master Nubuck Cleaner is veilig omdat het op waterbasis is.

Leather Master Nubuck Degreaser verwijderd vet- en olievlekken uit Nubuck en Suède

Met de Leather Master Nubuck Degreaser verwijdert op effectieve wijze vet- en olievlekken uit Nubuck en Suède. De Leather Master Nubuck Degreaser is uitermate geschikt voor het behandelen van vetvlekken die door huid en haren zijn veroorzaakt.

Leather Master Nubuck Protector beschermt Nubuck en Suède tegen vuil

Een beschermende behandeling met de Leather Master Nubuck Protector voorkomt de vorming van het merendeel van vlekken en zorgt dat het reinigen meer effect heeft. De Leather Master
Nubuck Protector beschermt gevoelige leersoorten zoals Nubuck, Suède en anilineleder tegen voedsel- en drankvlekken en tegen vuil, het heeft een afstotende werking tegen olie, water en alcohol.

Leather Master Nubuck Cleaning Cloth een voorbehandelde doek

De Leather Master Nubuck Cleaning Cloth is een voorbehandelde doek waardoor u in staat bent op de meest eenvoudige methode vlekken uit Nubuck en Suède te verwijderen. De Leather Master Cleaning Cloth verwijdert oppervlakkig vuil en frist plekken op die vaal en versleten zijn. U kan de Leather Master Nubuck Cleaning Cloth gebruiken voor (be)kleding, tassen en schoenen van Nubuck en/ of Suède. Zonder het gebruik van chemische middelen en geeft de Leather Master Nubuck Cleaning Cloth het Nubuck en Suède zijn oorspronkelijke uiterlijk en zijn consistentie bij het aanraken terug!

Inhoud:

150ml Nubuck Cleaner
200ml Nubuck Degreaser
200ml Nubuck Protector
1 Nubuck Cleaning Cloth
1 sponsje
1 brochure

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Over Leathermaster

De onderhouds en reinigingsproducten van Leather Master zijn geschikt voor alle leersoorten zoals aniline, nubuck en gedekverfd leder en is geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

Webwinkel keurmerk

Contact

Leathermaster
Zeeduinweg 386
1361BG Almere
info@leer-schoonmaken.nl

Telefoon: +31 (0)362 070 071
(Afhalen niet mogelijk)
Telefonisch bereikbaar:
ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur

Kvk nummer: 34172122
Btw-identificatienummer: NL001603678B86